Przepis i sposób przygotowania na: JAK WYKORZYSTAĆ KAWAŁEK BOCZKU I TROCHĘ MIELONEGO ?
Kroki postępowania
![Krok 1 - JAK WYKORZYSTAĆ KAWAŁEK BOCZKU I TROCHĘ MIELONEGO ? foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-kawalek-boczku-i-troche-mielonego1-2.jpg)
![Krok 2 - JAK WYKORZYSTAĆ KAWAŁEK BOCZKU I TROCHĘ MIELONEGO ? foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-kawalek-boczku-i-troche-mielonego2-2.jpg)
![Krok 3 - JAK WYKORZYSTAĆ KAWAŁEK BOCZKU I TROCHĘ MIELONEGO ? foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jak-wykorzystac-kawalek-boczku-i-troche-mielonego3-2.jpg)
boczek surowy | 1,5 kg |
mięso mielone wieprzowe | 0,3 kg |
cebula biała | 2-3 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Marynata do mięs klasyczna Prymat | |
kajzerka | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | |
Owoc jałowca cały Prymat | 5 ziaren |
czosnek | 4 ząbki |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: