Przepis i sposób przygotowania na: Jalousie jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Jalousie jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jalousie-jablkowe7-2.jpg)
ciasto francuskie | 2 płaty |
jabłka | 2 szt |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
kasza manna | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
białko | 1 szt |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: