Przepis i sposób przygotowania na: "Jasiek" z farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem4-2.jpg)
![Krok 5 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem5-2.jpg)
![Krok 6 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem6-2.jpg)
![Krok 7 - "Jasiek" z farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jasiek-z-farszem7-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
ogórki konserwowe | 6 szt |
filet z kurczaka | 1 szt |
papryka konserwowa | 6 kawłaków |
ser żółty | 20 dag |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sos czosnkowy | do smaku |
masło | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: