Przepis i sposób przygotowania na: Jednogarnkowe danie warzywno mięsne z gruszką i suszonymi śliwkami
Kroki postępowania
Następnie pokroiłam obie papryki w kostkę i dodałam .
Cały czas smażąc i mieszając .
mięso wieprzowe | 300 g |
papryka | 1 szt |
cebula | 2 szt |
gruszki | 1 szt |
śliwki suszone | 5 szt |
pieczarki | 300 g |
pomidory w zalewie pomidorowej | 2 puszki |
cząber | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
na zagęszczneie ; | |
śmietana | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
Lane ciasto: | |
jajko | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
woda | 2 L |
kolendra młotkwoana | 1 łyzeczka |
estragon | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 (wędzona) |
papryka | 1 (peperoni) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: