Przepis i sposób przygotowania na: Jednogarnkowe mięsiwa z warzywami i śliwkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jednogarnkowe mięsiwa z warzywami i śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jednogarnkowe-miesiwa-z-warzywami-i-sliwkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jednogarnkowe mięsiwa z warzywami i śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jednogarnkowe-miesiwa-z-warzywami-i-sliwkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jednogarnkowe mięsiwa z warzywami i śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jednogarnkowe-miesiwa-z-warzywami-i-sliwkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Jednogarnkowe mięsiwa z warzywami i śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jednogarnkowe-miesiwa-z-warzywami-i-sliwkami0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 60 dag |
pierś z kurczaka | 1 szt |
marchew | 2 średnia |
ziemniaki | 50 dag |
cukinia | 1 nieduża |
śliwki węgierki | 10 średnie |
żółte śliwki | 8 szt |
suszone śliwki kalifornijskie | 30 szt |
pomidory | 3 szt |
olej rzepakowy | |
chili jalapeno kruszone | |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
boczek | 30 surowy bez kości |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 szt |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: