Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna zupa z pieczonych warzyw.
Kroki postępowania
Przelewamy do miseczek lub talerzy,do każdego dodajemy grzanki,których wierzch posypujemy startym parmezanem.
Smacznego.
dynia | 1 sztuka hokkaido |
cukinia | 1 sztuka |
papryka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 4 łyzki |
wywar warzywny | 1,5 litra |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Imbir mielony Prymat | wg uznania |
grzanki | 4 łyzki |
parmezan | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: