Przepis i sposób przygotowania na: jesteśmy jagódki czarne jagódki
Kroki postępowania
![Krok 1 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki1-2.jpg)
![Krok 2 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki2-2.jpg)
przykrywam ściereczka na godzinkę
![Krok 3 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki3-2.jpg)
farsz:
serek ( ja użyłam z wiaderka ) 300 gr.mieszam z 2 łyżkami budyniu
![Krok 4 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki4-2.jpg)
![Krok 5 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki5-2.jpg)
![Krok 6 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki6-2.jpg)
posypać jagodami
dłuższe rogi zawinąć do środka,przeciąć przez środek
![Krok 7 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki7-2.jpg)
odstawić jeszcze na 15 minut
nagrzać piekarnik do 190 stopni
![Krok 8 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki8-2.jpg)
lukier :
6 łyżek cukru pudru wymieszać z 3 łyżkami soku z cytryny i 1 łyżka wody.ciepłe jagodzianki polukrować.
SMACZNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!
![Krok 9 - jesteśmy jagódki czarne jagódki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jestesmy-jagodki-czarne-jagodki9-2.jpg)