Przepis i sposób przygotowania na: Jogurtowe muffiny
Kroki postępowania
Osobno ubić jajka z jogurtem i płynnym masłem.
Płynne składniki dodać do suchych i szybko i niezbyt dokładnie wymieszać łyżką.
![Krok 1 - Jogurtowe muffiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowe-muffiny4-2.jpg)
![Krok 2 - Jogurtowe muffiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowe-muffiny5-2.jpg)
![Krok 3 - Jogurtowe muffiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowe-muffiny6-2.jpg)
![Krok 4 - Jogurtowe muffiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowe-muffiny7-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dag |
cukier | 10 dag |
masło | 12,5 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
truskawki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: