Przepis i sposób przygotowania na: Kacze piersi w sosie śmietanowym z kurkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kacze piersi w sosie śmietanowym z kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kacze-piersi-w-sosie-smietanowym-z-kurkami3-2.jpg)
![Krok 2 - Kacze piersi w sosie śmietanowym z kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kacze-piersi-w-sosie-smietanowym-z-kurkami1-2.jpg)
![Krok 3 - Kacze piersi w sosie śmietanowym z kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kacze-piersi-w-sosie-smietanowym-z-kurkami2-2.jpg)
![Krok 4 - Kacze piersi w sosie śmietanowym z kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kacze-piersi-w-sosie-smietanowym-z-kurkami0-2.jpg)
kacze piersi | 2 duże |
miód | 1 czubata łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 4 łyżki |
cebula | 1 mała |
kurki blanszowane | 15 dag |
śmietana 30% | 100 ml |
mleko | 2/3 szklanki |
masło klarowane | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: