Przepis i sposób przygotowania na: Kaczka z nadzieniem mięsno-grzybowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kaczka z nadzieniem mięsno-grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaczka-z-nadzieniem-miesnogrzybowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kaczka z nadzieniem mięsno-grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaczka-z-nadzieniem-miesnogrzybowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kaczka z nadzieniem mięsno-grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaczka-z-nadzieniem-miesnogrzybowym0-2.jpg)
kaczka | 2 kg |
czerstwe kajzerki | 2 szt |
suszonych podgrzybków | 5 dag |
żołądek z kaczki | 1 szt |
serduszko z kaczki | 1 szt |
wątróbka z kaczki | 1 szt |
pierś z kurczaka | 1 szt |
cebula | 1 duża |
do zamarynowania kaczki | |
octu balsamicznego | 2 łyżki |
miodu | 1 łyżka |
sosu sojowego | 2 łyżki |
słodkiej papryki w proszku | 1 łyżeczka |
soli | 1 łyżka |
czosnku | 1 duży ząbek |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
jajko | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: