Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściane leczo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuściane leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusciane-leczo3-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuściane leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusciane-leczo4-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuściane leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusciane-leczo5-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuściane leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusciane-leczo6-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuściane leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusciane-leczo2-2.jpg)
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
kapusta pekińska | 1/3 szt |
pasta Harissa | 1 łyzka |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżeczki |
oliwa | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
natka pietruszki | |
bulion | 1 kostka |
kabanos | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: