Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak169-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak170-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak171-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak172-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak164-2.jpg)
![Krok 6 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak165-2.jpg)
![Krok 7 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak166-2.jpg)
![Krok 8 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak167-2.jpg)
![Krok 9 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak168-2.jpg)
![Krok 10 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak163-2.jpg)
woda | |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
łopatka wieprzowa | ok. 200-250 g |
boczek parzony | 3 półcentymetrowej grubości plastr |
marchew | 3 |
pietruszka | 2 |
seler | 0,5 mały |
por | 1 |
cebula | 1 średnia |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
pieprz czarny | 4 ziarenka |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: