Przepis i sposób przygotowania na: Kapusniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak48-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak49-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak50-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak51-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak52-2.jpg)
![Krok 6 - Kapusniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak53-2.jpg)
ziemniaki | 4 szt |
kapusta kiszona | 300 g |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 peczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2-3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
skrzydełka kurczaka | 3 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
mąka | 2 łyzki |
masło | 1 łyżka |
woda letnia | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: