Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak21-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak22-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak23-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak24-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak25-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
boczek wędzony | 0,5 kg |
ziemniaki | 6 sztuk |
Majeranek suszony Prymat | 1 do smaku |
sól i pieprz | 1 do smaku |
przyprawa uniwersalna | 1 do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
smalec | 1 kostka |
mąka pszenna | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: