Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak10-2.jpg)
![Krok 2 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak11-2.jpg)
![Krok 3 - kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak12-2.jpg)
kapusta kiszona | 0,5 kg |
boczek wędzony | 200 g |
kiełbasa podwawelska | 300 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 4 kulki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
ziemniaki | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: