Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak na wędzonych kościach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach5-2.jpg)
![Krok 6 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach6-2.jpg)
![Krok 7 - Kapuśniak na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonych-kosciach7-2.jpg)
kości schabowe | wędzone 60 dkg |
marchewki | 3 sztuki |
seler korzeniowy | 60 g |
por | 10 dkg |
pietruszka | 1 sztuka |
sól do smaku | |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziemniaki | 30-40 dkg |
kapusta kiszona | 60 dkg |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: