Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak wg Piotra
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak wg Piotra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-wg-piotra1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak wg Piotra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-wg-piotra2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak wg Piotra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-wg-piotra3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak wg Piotra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-wg-piotra4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak wg Piotra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-wg-piotra0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1/2 kg |
porcja rosołowa | 1 szt |
szyjki kurze | 6 szt |
cebula | 1/2 szt |
słonina | |
marchew | 1 szt. |
kartofle | 2 szt. |
sól | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
bulion warzywny | 1 szt. |
pieprz czarny | |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: