Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta duszona w śmietanie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta duszona w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-duszona-w-smietanie1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta duszona w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-duszona-w-smietanie2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta duszona w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-duszona-w-smietanie3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta duszona w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-duszona-w-smietanie4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta duszona w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-duszona-w-smietanie0-2.jpg)
cebula | 1 mała sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia | |
kapusta pekińska | 1/3 dużej główki |
smietana homogenizowana | 200 gram |
woda | 1/2 szklanki |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
cukier | 1 łyżeczka |
masło roślinne | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: