Przepis i sposób przygotowania na: KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU
Kroki postępowania
![Krok 1 - KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-po-azjatycku1-2.jpg)
![Krok 2 - KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-po-azjatycku2-2.jpg)
![Krok 3 - KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-po-azjatycku3-2.jpg)
![Krok 4 - KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-po-azjatycku4-2.jpg)
![Krok 5 - KAPUSTA PEKIŃSKA PO AZJATYCKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-po-azjatycku5-2.jpg)
kapusta pekińska | 800 gram |
szalotka | 50 gram |
czosnek | 3 ząbki |
imbir | 4 centymetry |
chili | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
natka kolendry | 1 łyżka |
olej sezamowy | 2 łyżki |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: