Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z włoszczyzną paski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski5-2.jpg)
![Krok 6 - Kapusta pekińska z włoszczyzną paski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-pekinska-z-wloszczyzna-paski6-2.jpg)
kapusta pekińska | 20 dag |
włoszczyzna | 20 dag |
cebula czerwona | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
majonez | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: