Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami i majerankiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta z grzybami i majerankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami-i-majerankiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta z grzybami i majerankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami-i-majerankiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta z grzybami i majerankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami-i-majerankiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta z grzybami i majerankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami-i-majerankiem4-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
masło klarowane | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
grzyby leśne | 400 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: