Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 5 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno5-2.jpg)
![Krok 6 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno6-2.jpg)
![Krok 7 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno7-2.jpg)
![Krok 8 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno8-2.jpg)
![Krok 9 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno9-2.jpg)
![Krok 10 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno10-2.jpg)
![Krok 11 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno11-2.jpg)
![Krok 12 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno12-2.jpg)
![Krok 13 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno13-2.jpg)
![Krok 14 - Karmelowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowy-sernik-na-zimno14-2.jpg)
ciasto kruche | 180 g czekoladowe |
masło | 75 g |
cukier | 1/2 szklanki |
śmietana kremówka | 1,5 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
mleko | 1/2 szklanki |
twaróg zmielony | 70 dkg |
czekolada mleczna | 50 g |
śmietana kremówka | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: