Przepis i sposób przygotowania na: Karp maślany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany1-2.jpg)
![Krok 2 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany2-2.jpg)
![Krok 3 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany3-2.jpg)
![Krok 4 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany4-2.jpg)
![Krok 5 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany5-2.jpg)
![Krok 6 - Karp maślany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-maslany6-2.jpg)
filet z karpia | 2 kg |
cebula | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sól i pieprz | 1 szczypta na i kawałek ryby |
mąka | 5 łyżek |
masło klarowane | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: