Przepis i sposób przygotowania na: Karp w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karp w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-w-zalewie-octowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Karp w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-w-zalewie-octowej3-2.jpg)
![Krok 3 - Karp w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-w-zalewie-octowej4-2.jpg)
![Krok 4 - Karp w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-w-zalewie-octowej5-2.jpg)
![Krok 5 - Karp w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-w-zalewie-octowej2-2.jpg)
filet z karpia | 2 kg |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
masło klarowane | |
mąka pszenna |
woda | 4 szklanki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cebula | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól | 2 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: