Przepis i sposób przygotowania na: Karp z kapustą i migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karp z kapustą i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-z-kapusta-i-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Karp z kapustą i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-z-kapusta-i-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Karp z kapustą i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-z-kapusta-i-migdalami3-2.jpg)
![Krok 4 - Karp z kapustą i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-z-kapusta-i-migdalami4-2.jpg)
filet z karpia | 500 gram |
grzyby suszone | 1 garść |
cebula | 1 sztuka |
kapusta kiszona | 500 gram |
bulion warzywny | 500 ml |
olej | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 ziarna |
masło | |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
płatki migdałowe | 2-3 łyżki |
skórka z cytryny | |
szczypiorek | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: