Przepis i sposób przygotowania na: Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-indyka-panierowane-w-sloneczniku1-2.jpg)
![Krok 2 - Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-indyka-panierowane-w-sloneczniku2-2.jpg)
![Krok 3 - Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-indyka-panierowane-w-sloneczniku3-2.jpg)
![Krok 4 - Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-indyka-panierowane-w-sloneczniku4-2.jpg)
![Krok 5 - Kąski z indyka panierowane w słoneczniku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-z-indyka-panierowane-w-sloneczniku5-2.jpg)
filet z indyka | 250 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1\4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\4 łyzeczki |
jajko | 1 sztuka |
słonecznik łuskany | 1 szklanka |
olej arachidowy | 2 łyzki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1\4 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: