Przepis i sposób przygotowania na: Kasza z fasolą czerwoną ,papryką , awokado i kurczakiem.
Kroki postępowania
wymieszać i podawać na obiad.
pierś z kurczaka | 250 g |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
kasza pęczak | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
papryka czerwona | 1/2 szt |
awokado | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1/2 szt |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
masło klarowane | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: