Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki
Przygotowanie składników:
![Krok 1 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki0-2.jpg)
![Krok 2 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki1-2.jpg)
![Krok 3 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki2-2.jpg)
Przygotowanie żołądków:
![Krok 1 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki3-2.jpg)
Żołądki włożyć do garnka, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Zalać wodą, dodać jarzynkę do smaku i ugotować. Wyjąć żołądki z wywaru, (wywar zachować do kaszotto) ostudzić i pokroić.
![Krok 2 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki4-2.jpg)
![Krok 3 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki5-2.jpg)
Przygotowanie kaszotto:
![Krok 1 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki6-2.jpg)
Do podsmażonych żołądków dodać kaszę, przyprawy i razem smażyć aż kasza się zeszkli. Podsmażoną kaszę podlewać co jakiś czas wywarem z żołądków.
![Krok 2 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki7-2.jpg)
![Krok 3 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki8-2.jpg)
![Krok 4 - Kaszotto Eli z żołądkami z kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-eli-z-zoladkami-z-kaczki9-2.jpg)