Składniki:
jagnięcina | 60 dkg |
cebule | 3 szt |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | 5 gałązek |
pomidory | 4 szt |
ocet winny | 4 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
bulion | 1 kostka |
kasza | 20 dkg |
jagnięcina | 60 dkg |
cebule | 3 szt |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | 5 gałązek |
pomidory | 4 szt |
ocet winny | 4 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
bulion | 1 kostka |
kasza | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: