Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z kurczaka w picie - moja wersja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kebab z kurczaka w picie - moja wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-picie-moja-wersja1-2.jpg)
![Krok 2 - Kebab z kurczaka w picie - moja wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-picie-moja-wersja2-2.jpg)
![Krok 3 - Kebab z kurczaka w picie - moja wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-picie-moja-wersja3-2.jpg)
![Krok 4 - Kebab z kurczaka w picie - moja wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-picie-moja-wersja0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
przyprawa do gyrosa | |
kapusta pekińska | 3 liśce |
pomidor | 1 |
cebula | 1 |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pita | 6 sztuk |
czarne oliwki bez pestek | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: