Przepis i sposób przygotowania na: Keks z białek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Keks z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-z-bialek2-2.jpg)
Następnie dodać suchy mak, wymieszać.
Margarynę rozpuścić, wystudzić i dodać do ciasta, wymieszać.
![Krok 2 - Keks z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-z-bialek3-2.jpg)
![Krok 3 - Keks z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-z-bialek4-2.jpg)
![Krok 4 - Keks z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-z-bialek5-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 5 - Keks z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-z-bialek1-2.jpg)
białko | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
mak | 1 szkl |
margaryna | 15 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
bakalie | 1 szkl |
aromat migdałowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: