Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa biała grubo mielona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kiełbasa biała grubo mielona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbasa-biala-grubo-mielona1-2.jpg)
![Krok 2 - Kiełbasa biała grubo mielona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbasa-biala-grubo-mielona2-2.jpg)
![Krok 3 - Kiełbasa biała grubo mielona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbasa-biala-grubo-mielona3-2.jpg)
![Krok 4 - Kiełbasa biała grubo mielona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kielbasa-biala-grubo-mielona4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
filet z indyka | 1/2 kg |
boczek | 1 kg świeży |
mięso wieprzowe bez kości | 2 kg od szynki |
czosnek | 8 ząbków |
sól | 1 łyżka |
majeranek | 3 łyżki |
woda | 1/2 litra |
jelita | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: