Składniki:
łopatka wieprzowa | 11000 g |
filet z indyka | 1000 g |
słonina | 30 dkg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 4 łyżeczki |
sól do smaku | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 5 ząbków |
flaki wieprzowe | 4 metry |
łopatka wieprzowa | 11000 g |
filet z indyka | 1000 g |
słonina | 30 dkg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 4 łyżeczki |
sól do smaku | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 5 ząbków |
flaki wieprzowe | 4 metry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: