Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-ze-schabu-z-pieczarkami-porem-i-rzodkiewka1-2.jpg)
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Roztłuczone schabowe rozłożyć na deseczce. Na każdym plastrze rozłożyć warstwę farszu i posypać startym serem.
![Krok 2 - Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-ze-schabu-z-pieczarkami-porem-i-rzodkiewka2-2.jpg)
Jajka roztrzepać widelcem i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Przygotowane kieszonki umoczyć w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na średnim ogniu na rumiano z obu stron. Zdjąć z patelni i wyjąć wykałaczki.
![Krok 3 - Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-ze-schabu-z-pieczarkami-porem-i-rzodkiewka3-2.jpg)