Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta z cynamonem
Kroki postępowania
Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku i siekamy na mniejsze kawałki.
![Krok 1 - Kiszona kapusta z cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-kapusta-z-cynamonem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kiszona kapusta z cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-kapusta-z-cynamonem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kiszona kapusta z cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-kapusta-z-cynamonem3-2.jpg)
Wszystko dokładnie mieszamy i gotowe.
Życzę smacznego! :)
![Krok 4 - Kiszona kapusta z cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kiszona-kapusta-z-cynamonem4-2.jpg)
kapusta kiszona | 250 g |
jabłko | 1 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
cebula biała | 1 mała sztuka |
Cynamon mielony Prymat | 1 płaska łyżeczka |
olej rzepakowy | 1,5 łyżki (zimnotłoczonego) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: