Składniki:
papryka | 1/2 kg |
kapusta biała | 1 kg |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
cebula | 1/2 kg |
koper | |
seler nać | 1 garść |
chrzan | |
czosnek | |
pieprz | |
SOLANKA: | |
woda | 1 l |
sól | 2 łyżki |
papryka | 1/2 kg |
kapusta biała | 1 kg |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
cebula | 1/2 kg |
koper | |
seler nać | 1 garść |
chrzan | |
czosnek | |
pieprz | |
SOLANKA: | |
woda | 1 l |
sól | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: