Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczny bigos na kiszonej kapuście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie1-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie2-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie3-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie4-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie5-2.jpg)
![Krok 6 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie6-2.jpg)
![Krok 7 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie7-2.jpg)
![Krok 8 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie8-2.jpg)
![Krok 9 - Klasyczny bigos na kiszonej kapuście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-bigos-na-kiszonej-kapuscie9-2.jpg)
kości wędzone | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 60 dag |
kapusta kiszona | 3 kg |
mięso wieprzowe bez kości | 60 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: