Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczny schab obiadowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczny schab obiadowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-schab-obiadowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczny schab obiadowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-schab-obiadowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczny schab obiadowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-schab-obiadowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczny schab obiadowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-schab-obiadowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczny schab obiadowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-schab-obiadowy5-2.jpg)
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 3 łyżki |
Marynata do mięs klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
schab bez kości | 70 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: