Przepis i sposób przygotowania na: Klops z czerwoną skorupką nadziany pieczarkami
Pieczemy w 180 C przez 1 godz.
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | kawałek |
ząbki czosnku | 4 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
suszona natki pietruszki Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
pieczarki | 4-5 szt |
jajko | 1-2 szt |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
sos słodko-pikantny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: