Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki a'la gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klopsiki a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-ala-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - Klopsiki a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-ala-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - Klopsiki a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-ala-golabki3-2.jpg)
![Krok 4 - Klopsiki a'la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-ala-golabki4-2.jpg)
kapusta | 6-8 liści |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 g |
cebula czerwona | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
przecier pomidorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: