Składniki:
tłuszcz | 30 g |
bułka czerstwa | 50 g |
cebula | 30 g |
jajko | 1 szt |
mąka | 30 g |
śmietana | 1/2 szklanki |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa do zup | |
mięso mielone wieprzowe | 250 g |
cielęcina | 250 mielona |
tłuszcz | 30 g |
bułka czerstwa | 50 g |
cebula | 30 g |
jajko | 1 szt |
mąka | 30 g |
śmietana | 1/2 szklanki |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa do zup | |
mięso mielone wieprzowe | 250 g |
cielęcina | 250 mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: