Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki wołowe w tajskim czerwonym curry
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klopsiki wołowe w tajskim czerwonym curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-wolowe-w-tajskim-czerwonym-curry2-2.jpg)
![Krok 2 - Klopsiki wołowe w tajskim czerwonym curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-wolowe-w-tajskim-czerwonym-curry3-2.jpg)
![Krok 3 - Klopsiki wołowe w tajskim czerwonym curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-wolowe-w-tajskim-czerwonym-curry1-2.jpg)
![Krok 4 - Klopsiki wołowe w tajskim czerwonym curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-wolowe-w-tajskim-czerwonym-curry0-2.jpg)
mięso wołowe mielone | 20 dag |
papryczka chilli | 1 szt |
imbir świeży | 4 cm |
czosnek | 4 ząbki |
jajko | 1 szt |
mleko kokosowe | 1 puszka |
pędy bambusa | 1 puszka |
zielona fasolka | 15 dag |
limonka | 1 szt |
bazylia świeża | |
olej | |
cebulka dymka | |
pasta curry | 2-3 czerwona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: