Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki z kaszy jaglanej i ciecierzycy
Kroki postępowania
Klopsiki smazymy na oleju na złoty kolor .
Podajemy na ciepło do obiadu ale są też pyszne na zimno .
POLECAM!!!!
kasza jaglana | 10 dkg |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
cebula biała | 1 szt |
por | 1 kawałek |
suszone pomidory | 1 /2 słoika |
olej | 2-3 łyżki |
mąka owsiana | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1-2 łyżeczki |
natka pietruszki | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: