Przepis i sposób przygotowania na: KLOPSIKI Z MIĘSA KAPUSTY I RYŻU
Kroki postępowania
![Krok 1 - KLOPSIKI Z MIĘSA KAPUSTY I RYŻU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-z-miesa-kapusty-i-ryzu1-2.jpg)
![Krok 2 - KLOPSIKI Z MIĘSA KAPUSTY I RYŻU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-z-miesa-kapusty-i-ryzu2-2.jpg)
![Krok 3 - KLOPSIKI Z MIĘSA KAPUSTY I RYŻU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-z-miesa-kapusty-i-ryzu3-2.jpg)
![Krok 4 - KLOPSIKI Z MIĘSA KAPUSTY I RYŻU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsiki-z-miesa-kapusty-i-ryzu0-2.jpg)
klopsiki: | |
mięso mielone | 1/2 kg |
jajko | 6 szt |
kasza manna | 6 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | so panierowania |
olej | do smażenia |
sos | |
woda | 2,5 litra |
kostka rosołowa | 2 szt |
kethup mały | 1 słoik |
kapusta | 1 świeża |
ryż | 10 (surowy) |
koncentrat pomidorowy | 1 (mały) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: