Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy mielone
Po dokładnym wymieszaniu formujemy kotleciki , obtaczamy w bułce tartej, smażymy na gorącym oleju.
Podajemy z ziemniaczkami i dodatkami np. buraczki czerwone.
mięso mielone | 500 g, |
jajko | 1 szt, |
cebula | 1 szt, |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku, |
kolendra | szczypta |
Imbir mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
bułka namoczona w mleku | 1 szt, |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: