Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-miesem29-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-miesem30-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-miesem31-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-miesem32-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 0,3 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
jaja | 1 sztuka |
ziemniaki | 6 sztuk |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
olej | 4 łyżki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
smalec | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: