Przepis i sposób przygotowania na: Knedle z mięsem i okrasą - czerwoną cebulką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Knedle z mięsem i okrasą - czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-z-miesem-i-okrasa-czerwona-cebulka1-2.jpg)
![Krok 2 - Knedle z mięsem i okrasą - czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-z-miesem-i-okrasa-czerwona-cebulka2-2.jpg)
![Krok 3 - Knedle z mięsem i okrasą - czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-z-miesem-i-okrasa-czerwona-cebulka3-2.jpg)
![Krok 4 - Knedle z mięsem i okrasą - czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/knedle-z-miesem-i-okrasa-czerwona-cebulka0-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 50 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
mąka ziemniaczana | 10 dag |
śmietana | 1 łyzka |
ser biały | 10 dag |
mięso mielone | 15 dag |
cebula biała | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzka |
olej | 1 łyzka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
cebula czerwona | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: