Przepis i sposób przygotowania na: KOKOSOWY 3 BIT
Kroki postępowania
Blachę wyłożyć pergaminem. Ułożyć herbatniki.
![Krok 1 - KOKOSOWY 3 BIT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokosowy-3-bit1-2.jpg)
![Krok 2 - KOKOSOWY 3 BIT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokosowy-3-bit2-2.jpg)
![Krok 3 - KOKOSOWY 3 BIT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokosowy-3-bit3-2.jpg)
![Krok 4 - KOKOSOWY 3 BIT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokosowy-3-bit4-2.jpg)
herbatniki | 200 gram |
krem do karpatki | 1 op. |
mleko 3,2% | 400 ml. |
masa kajmakowa | 1/2 puszki |
mleko kokosowe | 1 puszka |
czekolada mleczna | 100 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: