Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa Pyszotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka1-2.jpg)
W szklance z gorącą herbat a rozpuścic miód i dodać do ciasta.
Ubijamy piane z białek i stopniowo dodawać do ciasta, delikatnie mieszajac drewnianą łyżką. Dzielimy ciasto na dwa blaty i kazdy z nich pieczemy przez ok 45 min w 180*C
![Krok 2 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka2-2.jpg)
Ucieramy margarynę i stopniowo dodajemy schłodzony budyń.
Jeden blat wystudzonego biszkoptu nasączamy(u mnie woda z cukrem i cytryna) smarujemy połową kremu.
![Krok 3 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka3-2.jpg)
Wykładamy na krem.
![Krok 4 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka4-2.jpg)
![Krok 5 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka5-2.jpg)
![Krok 6 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka6-2.jpg)
![Krok 7 - Kolorowa Pyszotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-pyszotka7-2.jpg)