Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe roladki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowe roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki1-2.jpg)
![Krok 2 - Kolorowe roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki2-2.jpg)
![Krok 3 - Kolorowe roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki3-2.jpg)
![Krok 4 - Kolorowe roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki4-2.jpg)
![Krok 5 - Kolorowe roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki5-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
fasola szparagowa | 20 dag |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
por (biała część) | kawałek |
żółty ser starty | 15 dag |
czubrica zielona | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkalnka |
ziarna sezamu | 4 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: